Notícia de Penedès TV 

http://www.rtvvilafranca.cat/2016/04/fundacio-vallformosa-cep-organitzen-caminada-solidaria-contra-cancer/

La caminada s’organitza per recaptar fins per a l’Associació Live, que dona suport a dones que han sofert un càncer de mama en el seu retorn al món laboral.

Serà la primera caminada solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança que organitza la Fundació Vallformosa i ho fa amb la col·laboració del Centre Excursionista del Penedès. Aquesta caminada, que tindrà lloc el 8 de maig, servirà per recaptar fons per l’Associació Live!, que impulsa i acompanya el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per reiniciar la seva vida i començar una nova etapa. Queta Domènech, presidenta de la Fundació Vallformosa, comentava que tenien molt clar que volien donar els diners a aquesta associació.
El recorregut d’aquesta caminada s’inicia a la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca, molt a prop de l’aparcament de sorra que hi ha a l’Hospital Comarcal. El camí seguirà entre vinyes fins arribar al primer avituallament, que estarà ubicat als Pujols, al terme municipal de La Granada. A continuació, se seguirà el circuit fins arribar a Vallformosa, a Vilobí del Penedès, on s’oferirà un esmorzar gentilesa de “Casa Ametller” i el grup de la “Sidral Brass Band” posarà l’animació i la música en directe. El recorregut finalitzarà de nou a Vilafranca del Penedès, però tornant per un altre recorregut que passa pel terme municipal de Les Cabanyes. Des del CEP, el seu president Jordi Solís, destaca que és accessible per tothom.
La Presidenta de l’Associació Live!, Cristina Porta, explicava durant la presentació que gràcies a la caminada solidària podran engegar nous projectes per acompanyar a dones que han patit un càncer de mama i que ja l’han superat. Amb aquests diners es podran finançar programes de reinserció laboral, ajuda psicològica o de coaching.
El preu de la caminada és de 10€ i de 5€ pels menors de 14 anys. Tots els inscrits rebran una bossa-motxilla de la caminada amb informació de les institucions participants, una invitació per fer una visita guiada a les caves Vallformosa i vals de descompte per a “Casa Ametller”, de 10€ per a adults i de 5€ per infants.
Les inscripcions estan obertes fins al 5 de maig i s’han de fer al web www.fundaciovallformosa.com. També es poden fer donatius a fila 0.