Si hi ha gent que està tenint problemes amb el mail de confirmació de la caminada solidària, aquí us adjuntem una còpia del que hauríeu de rebre:

“Hola,

Confirmem la teva inscripció a l’acte “CAMINEM JUNTS CONTRA EL CÀNCER – GOTIMS D’ESPERANÇA” del proper 8 de maig.

ACREDITACIÓ:

A partir de les 8:30h estarà oberta la taula d’acreditacions a la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca del Penedès (davant l’aparcament de sorra de l’Hospital Comarcal). En aquesta taula s’ha de recollir la bossa-motxilla amb els obsequis i els tiquets pels avituallaments. També pots recollir la bossa al local del CEP (Pare Martí Grivé, 11) el divendres 6 de maig de 18 a 21:30h.

SORTIDA:

A les 9:30h des de la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca del Penedès. El primer avituallament serà al km 3 als Pujols de La Granada. El segon avituallament serà al km 7 a Vallformosa on esmorzarem. Pots consultar el recorregut aquí: (veure mapa)

CONCURS FOTOGRÀFIC INSTAGRAM:

Concurs entre les persones que pengin fotografies de la caminada amb el hashtag ‪#‎caminadaVallformosa‬. Es sortejarà un cap de setmana a l’Hotel Dolce Sitges (5 estrelles) gentilesa de Cadena SER.

Altres informacions:

1. La caminada està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult com a responsable d’ells.

2. Preus: Els drets d’inscripció són de 10€ i de 5€ pels infants. Un cop realitzat el pagament no es tornarà l’import si la no participació és per causes no imputables a l’organització.

3. El termini màxim d’inscripció online serà el dijous 5 de maig. En el moment de fer-se la inscripció via internet el/la participant rebrà un correu de conformitat, que haurà d’imprimir i presentar el dia de la caminada.

4. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes o de força major.

5. Tots els participants, pel sol fet d’inscriure’s a la caminada, rebran una bossa d’obsequi que caldrà recollir a la taula d’acreditació del punt de sortida.

6. Els participants assumiran els danys i perjudicis personals i materials que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.

7. Les imatges que facin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions.

8. El fet d’inscriure’s a la caminada, implica l’acceptació d’aquests punts.

Gràcies per posar el teu “Gotim d’Esperança”!”