Activitat

La Comissió de Joventut de la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) i elClub Alpí Italià (CAI) organitzen unes estades adreçades a tots aquells joves d’entre 15 i 19 anys membres de les federacions afiliades a la UIAA.

En aquesta ocasió, es realitzaran del 25 al 30 de juny a la zona d’Arco, a la regió italiana de Trento, i estaran destinades a l’escalada majoritàriament esportiva.

Per a participar-hi s’ha de tenir el carnet federatiu de la FEEC modalitat D i un nivell d’escalada mínim de 5c (escala francesa). El grup de joves sempre anirà acompanyat d’un tècnic de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) que, a més d’acompanyar-los en el viatge, anirà amb els nois i noies en totes les sortides i els aconsellarà a nivell tècnic.

Per a inscriure’s a les estades, s’han d’entregar els documents que es requereixen a la seu social de la FEEC abans del 22 de maig. Unes setmanes abans es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants.

Podeu contactar amb la FEEC per a resoldre qualsevol dubte o demanar més informació.