Èxit de la primera Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança organitzada per la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès. Un miler de persones van participar d’aquesta activitat solidària que se celebrava aquest diumenge al matí.

A les 09:30h del matí començava puntualment la caminada des de la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca del Penedès. El camí seguia entre vinyes fins arribar al primer avituallament gentiles de “La Granja”, que estava ubicat als Pujols, al terme municipal de La Granada. A continuació, el recorregut continuava fins a Vallformosa, a Vilobí del Penedès, on es va oferir un esmorzar gentilesa de “Casa Ametller” i el grup de la “Sidral Brass Band” posava l’animació i la música en directe. El recorregut finalitzava de nou a Vilafranca del Penedès, però tornant per un altre recorregut que passava pel terme municipal de Les Cabanyes. En total van ser 12Km de vinyes, naturalesa, solidaritat i bon rotllo.

Els beneficis d’aquesta caminada aniran a parar a l’Associació Live!, que impulsa i acompanya el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per reiniciar la seva vida i començar una nova etapa. Segons els primers càlculs, podrien ser entre 5.000 i 6.000 euros, tot i que el número exacte es farà públic en els propers dies.

La Presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, valora molt positivament aquesta acció solidària i agraeix als assistents, empreses i institucions el suport que han donat a la Caminada. També ha destacat la feina realitzada pel Centre Excursionista Penedès i dels diversos voluntaris que han fet possible que la caminada sigui un èxit organitzatiu