Aquest dimecres a la tarda, la presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech i el president del Centre Excursionista Penedès, Jordi Solís han entregat a l’Associació Live!, els 5.591 euros recaptats a la 1a Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança que es va celebrar el 8 de maig.

Amb els beneficis d’aquesta caminada l’Associació Live! impulsarà i acompanyarà el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per reiniciar la seva vida i començar una nova etapa. La presidenta d’aquesta associació, Cristina Porta, destaca que amb aquesta aportació es podran tirar endavant projectes importants arreu de Catalunya.

Aquests 5.591 euros són el resultat de la primera Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança que va ser tot un èxit i que va organitzar la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès. Un miler de persones van participar d’aquesta caminada entre vinyes de 12 quilòmetres que sortia i arribava a Vilafranca del Penedès passant per les instal·lacions de Vallformosa.

Els organitzadors de la caminada solidària han destacat que l’èxit d’aquesta activitat també ha sigut gràcies a les desenes de voluntaris, institucions i empreses que hi han col·laborat de manera desinteressada. Algunes d’aquestes empreses són Casa Ametller, Bulldog Studio, La Granja, Carquinyolis Escalfet, Font Vella, Olive Rueda, Diet i forns de pa Enrich.

La Presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, valora molt positivament aquesta acció solidària i anuncia que aquesta activitat s’ha de consolidar dins el calendari anual d’activitats solidaries i emplaça a tothom a repetir l’experiència l’any vinent.

Font: eix Diari.