Una altra vegada ho hem fet!!
Ens hem desplaçat per correr una de les grans i hem triomfat! 

A Benasque es feien les proves del GRAN TRAIL Aneto-Posets!
Hi ha hagut representació en: La VUELTA AL ANETO (58Qm +3400m) EL MARATÓN DE LAS TUCAS (42Qm + 2500) i LA VUELTA AL PICO DE CERLER ( 22,5Qm  +1230).

Em acabat tot el que ens hem proposat!!!!!
I la muntanya no ens ho han posat fàcil. 

En @Tonimorerapagès, en @JoanMorera, en Jaume Solé,  en Javi Izquierdo, en Xavi Junyent i l’Oriol Roca han acabat la VUELTA AL ANETO. 
Les condicions climàtiques van ser òptimes per fer la prova, però no per disfrutar del paisatge. I Han passat per Llanos del Hospital, Aigualluts, el collado de Salenques, el collado sin nombre, la presa de Llauset i el collado de Ballibierna per baixar fins a Benasque passant pel refugi de Coronas. 
En Toni Morera del CEP i el seu nebot Joan de l’esportiu feien equip i es van proclamar CAMPIONS en aquesta categoria. 
ESPECTACULAR NOIS!!!
Enhorabona a tots!!!

La Karen Fordham i en Carles Corzo han acabat el maratón de las TUCAS.  Han disfrutat d’una ruta pirinenca, exigent i preciosa marató que ha començat per una pujada fins el refugi d’Estós, passant pels llacs de Batisielles i creuant el collado de la Plana (2.708 m). Després han baixat per la vall d’Eriste, al costat de la cascada de la Espigantosa, per tornar a Benasque via Anciles i Cerler.
Felicitats als dos!! 

El diumenge la Marta Amat i la Carol Estrany han finalitzat la vuelta al PICO DE CERLER que donava el tomb aquest piramidal cim pujant per Anciles (població pintoresca) passant pel Molino de Cerler i la colladeta del Ampriu i baixant per prats i pista per arribar a Benasque. 
Enhorabona noies!!!

Felicitar a l’organització, està a l’alçada!

També destaquem la participació d’en Lluís a la mitja marató de la Buff èpic trail d’aigüestortes (21Qm +1677) sortint des de Barruera. 
Felicitats!!!