El pròxim 2 d’Octubre celebrem la cinquena edició de la Cursa dels Millors Amics a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès). La cursa és un esdeveniment solidari per ajudar la Protectora d’Animals APAN. En aquests tres darrers anys, s’ha convertit en la cursa de canicross, popular i benèfica (de caràcter no competitiu), més multitudinària de la província 🙂

 

La V Cursa dels Millors Amics presenta dues modalitats:

 

• Canicross: un recorregut d’uns 7 km pels participants que vulguin gaudir de la cursa amb els seus millors amics, els gossos.

 

• Caminada: 7 km perquè amics i família puguin gaudir d’un dia fantàstic i solidari, també rodejats dels seus “millors amics”.
 
Aquest any us hem preparat un nou recorregut per ambdues modalitats, esperem que us agradi!! 
 
Si estàs interessat, t’hi pots inscriure a: http://www.runedia.com/cursa/201625157/v-cursa-dels-millors-amics/2016/ 
 
El preu és d’11 euros. Hi haurà samarreta tècnica, entrepans, fruita, begudes, xuxes pels vostres millors amics; premis i molts sortejos! Els ingressos recaptats es destinaran íntegrament a la protectora APAN.

 

La cursa simbolitza l’esperança per donar suport a la lluita contra el maltractament i abandonament d’animals, perquè ha arribat el moment que siguis tu qui córre per ells!

 

Trobareu més informació al Facebook (https://www.facebook.com/CursaDelsMillorsAmics?ref=hl) o a la nostra pàgina web ( http://cursadelsmillorsamics.wordpress.com/ )