COMPARTIM INFORMACIÓ QUE ENS HA ARRIBAT

 

Benvolguts,

Com bé sabeu, el Banc dels Aliments organitza cada any el Gran Recapte per recollir aliments per als que més ho necessiten de Vilafranca.

Des de fa anys, la gent és molt sensible a aquesta iniciativa i sol contribuir-hi generosament. També, enguany, a Vilafranca tenim previst de fer-hi Campanya, comptant amb diversos punts de recollida d’aliments.

Ens dirigim, per tant, a la vostra Entitat per si hi voleu col·laborar. La tasca que se us demana és senzillament que ens indiqueu quants col·laboradors voluntaris podríeu destinar als llocs que, dins de l‘horari comercial, us confiaríem els propers dies 25 i 26 de novembre. D’acord amb el volum dels punts de recollida. Se us facilitaran instruccions, material i armilles d’identificació del Banc dels Aliments. Ja que estem convençuts que entre els vostres associats en sorgiran excel·lents voluntaris per atendre els donants en els establiments i fer més efectiu el Gran Recapte 

Si us sentiu solidaris i ens voleu donar un cop de mà, comuniqueu-nos- ho per correu electrònic a aquesta mateixa adreça per assignar-vos el lloc o llocs pertinents. Si teniu algun dubte ús podeu posar en contacte als llocs que indiquem més avall.

Agraint-vos per endavant, en nom del Banc dels Aliments, la vostra predisposició. Us saludem cordialment.

Manel Medialdea

Banc dels Aliments

Delegació Alt Penedès

Medialdeamanuel169@gmail.com

Telf.: 639009493

www.associacioresso.org