Compartim informació

 

Benvolguts amics i amigues,

 

Us informem que  el proper diumenge dia 20 de novembre a les 9.45  h. tindrà lloc a Vilafranca del Penedes , 5ª edició del Canicross i Cursa de Muntanya Vinyes del Penedes.

 

Aquesta cursa està organitzada per IPA Penedes-Garraf, i els beneficis aniran destinats integrament a la Unitat Canina de Rescat, per fer possible la seva sostenibilitat.

 

Es  podrà participar en alguna de les tres modalitats :

 

  • Canicross  7 kms
  • Cursa de muntanya   7 kms.
  • Cursa de muntanya 12 kms.

     

    Es donaran premis als tres primers classificats (masculí i femení) de les  categories : Sèniors, Veterans i Màsters, de totes les diciplines.
     
    El preu de la cursa és de 14 euros i 12 euros Federats ,el mateix dia de la cursa 20 euros.

    Les inscripcions es podran realitzar fins el dia 17 de novembre a les webs : www.ipa-penedesgarraf.org  o bé  www.runedia.com 

    Es farà lliurament d´una bossa pel corredor amb una samarreta tècnica de màniga llarga i diferents regals. A més a més, es farà una botifarrada.

    Agrairem als responsables dels diferents clubs d´atletisme que pengin aquesta informació en els seus taulers d´anuncis i que ho difonguin entre les xarxes socials.

    Us esperem doncs a tots i totes el dia 20 de novembre a Vilafranca del Penedes  per participar i gaudir d’una bonica cursa  i alhora col.laborar en una causa solidària.