Compte enrere… Ara sí! Arrenquem d’aquí a dos dies: la muntanya aquest cap de setmana es viu a Torelló. Se sent a Torelló. Només es veu a Torelló! 

Els tres primers dies us proposem sessions amb set presentacions en directe de les pel·lícules a competició. Alpinistes, esquiadors, realitzadors…. Els protagonistes del millor cinema de muntanya seran amb nosaltres. I tu? 

De fet, el primer dia de Festival la proposta és més que interessant: els històrics i els referents actuals de l’escalada catalana, junts i en directe al teatre Cirvianum!!!!! Noms com Ramon Julián, Sílvia Vidal, David Palmada ‘Pelut’, Mar Álvarez i molts d’altres en una cita irrepetible per als amants de l’escalada… 

I runners! Teniu cita obligada dissabte amb Núria Picas! La sentirem en directe i veurem amb ella el documental ‘Home to home’, l’aventura que uneix Cavalls del Vent i Carros de Foc! 

Més informació