Encetem temporada hivernal amb la separació de les disciplines d’Esquí de Muntanya i Raquetes de Neu. Aquest 2017 s’han programat sortides paral·leles per cada una de les modalitats.  

Així, cada una de les sortides tindrà un itinerari, dificultat  i desnivell especialment dissenyat i adequat a la modalitat que correspongui. Això ens permetrà a tots poder gaudir al màxim de la disciplina que es practica.  

Es diferencia així la vocalia d’Esquí de Muntanya i la vocalia de Raquetes de Neu, amb les persones que coordinen i col·laboren a les sortides i que s’encarregaran en cada cas de la modalitat corresponent.

Indiferentment de la modalitat practicada, des del CEP, recomanem adquirir una bona formació i coneixement en terreny hivernal així com del material necessari per fer-ho amb tota seguretat. No en podem descuidar de l’obligació de tenir la llicència federativa adequada a l’activitat per poder participar a les sortides proposades pel CEP.