La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) té l’immens plaer de convidar-vos a conèixer una de les raconades més boniques de Catalunya: la Costa Brava i l’Alt Empordà. Un indret màgic, d’una bellesa extraordinària, on els Pirineus es fusionen amb la Mediterrània i on el Surrealisme i un dels seus mestres, l’artista Salvador Dalí, han deixat una profunda empremta.

Entre el 30 d’abril i el 7 de maig de 2017 celebrarem la primera edició de Catalonia Trek Festival, un esdeveniment on podreu conèixer, a través de l’àmplia oferta proposada, els millors paisatges de la Costa Brava i algunes de les ofertes culturals més interessants del país. Tot plegat al voltant de l’E12 “el sender de l’arc mediterrani”, que en el territori català coincideix amb el GR® 92, el gran protagonista d’una setmana plena d’activitats que estem segurs no us defraudarà.

 

Més info i inscripcions a http://www.cataloniatrekfestival.cat/