Benvolgudes socies i socis,
 
Des de l’INEF-Barcelona ens ha arribat una sol·licitud de col·laboració en una iniciativa relacionada amb la seguretat a la muntanya. Es tracta d’un estudi que pretén analitzar la formació en primers auxilis que tenim els aficionats a l’alpinisme, per proposar millores i novetats de cara a la formació en aquest àmbit. Realment és una enquesta molt ràpida de contestar, que permetrà conèixer millor el perfil dels aficionats a l’aplinisme i entendre quins són els nostres punts forts i febles en aquest àmbit. Quan es publiquin els resultats, tots els podrem consultar i conèixer una mica més el perfil dels catalans que anem a la muntanyaEls demanem a tots  que col·laborin i contestin l’enquesta adjunta:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7Bab9Bit7wDynfU5H7Y7UfEcgKgmj6UFZXhVllf0CQ7KiBg/viewform?usp=sf_link
 
Nota: l’enquesta va adreçada a tots aquells que hagin practicat alguna vegada una activitat hivernal amb neu (alpinisme clàssic, esquí de muntanya o raquetes).
 
Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració!