El passat diumenge dia 21 de maig es va celebrar, al local de la UES Sabadell l’entrega de reconeixements a les persones que havien assolit el repte dels 100, 200 i 300 cims i el 6è premi canicros. L’entrega va ser realitzada pel president de la federació, Sr Jordi Merino.

Els socis del CEP premiats van ser: Amelia Camara, Jordi Cuartiella, Ramon Carbó, Reinaldo Garcia i Fèlix Masachs pels 100 cims, Joan Domènech pels 200 cims i també pel 3r lloc al 6è premi Canicros. El reptedels 100 cims és una iniciativa de la FEEC que ens proposa conèixer la geografia de Catalunya, assolint els cims més emblemàtics repartits per tot el territori incloent la Catalunya Nord i Andorra.

Aquest repte ha tingut una bona acollida en el món excursionista i en l’actualitat hi ha més de 1800 persones que estan en procés d’aconseguir-ho. Cal dir que, dels 308 cims escollits, n’hi ha de diferents dificultats i la majoria són a l’abast de tothom.