8è RALLY 12H ESCALADA TERRADETS

El 8è RALLY 12h ESCALADA TERRADETS / INTERNATIONAL CLIMBING MARATHON, ja està en marxa. El cap de setmana del 15-16 i 17 de setembre, les cordades amants de l’escalada en paret tenen una nova cita al Congost de Terradets per afrontar els seus propis reptes durant 12 de Marató d’Escalada.

Però no només les cordades participants en el Ral·li tenen cabuda en Terradets aquest cap de setmana. Parets com el Peladet o la Font Freda, o sectors d’escalada esportiva, ofereixen bones opcions per escalar sense participar-hi, però compartint la resta d’activitats, que com cada any són obertes a qui vulgui apropar-se per Terradets. Projeccions, bany a la piscina de l’Hotel Terradets o el pròpi sopar-lliurament de premis del dissabte dia 17, són una bona oportunitat per compartir afinitats amb escaladors procedents dels més variats llocs de l’Estat.

Com ja és habitual, també compartirem escalades amb cordades d’altres països europeus com Alemanya, Itàlia, França, Croàcia o Anglaterra.

La recepció començarà el divendres 16 de setembre a partir de les 18 hores, a la piscina de l’Hotel Terradets, amb unes cerveses i “pernilet” de benvinguda, que donarà pas a la presentació del INTERNATIONAL CLIMBERS MEETING de Paklenica a CROÀCIA, amb qui el Ral·li Terradets té un acord d’intercanvi dels respectius guanyadors. Aquest és un dels premis per a la cordada guanyadora del Ral·li Terradets, ja que estaran convidats a participar en el seu esdeveniment al maig de 2018, a càrrec de la seva organització.

Fruit d’aquest acord, enguany participaran a Terradets, el guanyador i guanyadora del “Speed ​​Climbing” de l’International Climbers Meeting-2017 de Paklenica.

A destacar també la participació d’escaladors d’Anglaterra, que presentaran imatges d’escalada tradicional al seu pais el diumenge 17 de setembre al matí a la piscina de l’Hotel Terradets, on totes les cordades podran refrescar-se. Una manera relaxada de finalitzar un cap de setmana i generar moltes i bones relacions per a futurs projectes.

Per inscriure-s’hi cal enviar un mail a: rallyterradets@gmail.com  La participació està limitada a 35 cordades.

Les cordades participants que no pernoctin a l’Hotel (furgonets, etc …), tindran a la seva disposició dutxes gratuïtes a càrrec de l’Hotel Terradets.

L’organització vol agrair a les marques i institucions que col·laboren, fer possible aquest esdeveniment:

ARA LLEIDA / DIPUTACIÓ DE LLEIDA, FEEC, CAMP, CASSIN, RAB, 8C +, JULBO, TENDON, BOREAL, LOWE ALPINE, GR ZERO, AJUNTAMENT CASTELL DE MUR, i l’HOTEL TERRADETS que a més col·laboració en la logística del cap de setmana .

Més informació a: www.rallyterradets.com  i també a Facebook.