L’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada de Catalunya (CTEEC). Els esportistes del CTEEC podran gaudir d’instal·lacions i entrenaments dirigits per un equip directiu i tècnics de la FEEC, amb l’objectiu de formar un grup competitiu i representatiu a nivell català.

Les proves van dirigides a esportistes nascuts el 1999 o posteriorment, interessats en formar part del centre. Les sol·licituds d’inscripció es poden fer arribar a la Direcció Tècnica de la FEEC juntament amb la documentació que es requereix al formulari, fins al 19 de novembre de 2017, a través de l’adreça electrònica joel.vila@feec.cat.

Les proves de selecció es duran a terme el 26 de novembre de 2017 de 9 del matí a 8 del vespre. Hauran d’estar a les 8:45 h a les portes de l’INEFC de Barcelona (Avinguda de l’Estadi 12-22, Barcelona) i hauran de ser recollits a les 20:00 h a les portes del Rocòdrom Climbat la Foixarda (Carrer de la Foixarda 14-18, Barcelona).