Benvolgudes amigues i amics d’El Camí,

 

Ens adrecem a vosaltres perquè en aquests moments delicats el projecte necessita del vostre suport.

La situació financera de la Generalitat de Catalunya provocada per la intervenció del govern espanyol fa que no puguem comptar de moment amb els ajuts d’enguany per les tasques d’El Camí. A això se li sumen els atacs i bloquejos judicials que encara estem patint a Mallorca.

 

Per aquest motiu, si no canvien les coses, no podrem continuar amb la nostra tasca al servei del paísa través del senderisme cultural i la vertebració dels Països Catalans, amb feines com la senyalització de trams amb vetlladors, instituts, escoltes i esplais, la  creació de rutes temàtiques, el Grup de Caminants, les guies culturals, la Camipèdia, així com amb les actuacions derivades de La Marxa Som i l’objectiu Catalunya Democràcia Plena.

 

Per això et fem aquesta crida i t’oferim tres possibilitats per ajudar a passar aquest sotrac:

 

A) ADQUIRINT LA COL·LECCIÓ DE LES 6 GUIES EDITADES D’EL CAMÍ.

Descompte del 66%: 30 euros*.
Unes guies dels pobles úniques, fetes amb moltes aportacions de gent i entitats de cada municipi.

Més informació.

B) FENT-TE SOCI D’EL CAMÍ PER NOMÉS 1,25 € AL MES
Aportació de 5 o 10 euros mensuals, dels quals te’n podràs desgravar el 75%, suposant-te una vegada desgravat només 1,25€ o 2,5€ al mes.

T’emportaràs de regal la col·lecció de 6 guies d’El Camí* o una nit a l’alberg rural El Negre* (Ripollès) i tindràs coberta l’assegurança per a totes les caminades en què participis.
Fes-te soci aquí.

 

 

 

C) DONACIÓ DE 50€ (regal col·lecció 6 guies d’El Camí), 100€ o MÉS (regal col·lecció 6 guies i una nit a l’alberg rural El Negre*).
Fes-la aquí.

 

En cas de col·laborar, necessitaríem que ho facis si t’és possible al llarg dels propers dies, per saber a què ens hem d’atendre i prendre les decisions adequades.

Moltes gràcies pel teu suport. Et mantindrem informat.
Rep una salutació cordial en nom de tot l’equip del Pas.

Junta Directiva
Associació Pas: Amics d’El Camí – Serveis de Participació i Sostenibilitat

* Una nit a l’alberg rural El Negre d’Ogassa (Ripollès) per a una persona en habitació compartida, o bé un sopar i esmorzar en cas d’optar per un altre tipus d’habitació. Regal vàlid durant un any.
* Recollida de les guies a la seu del Pas (Cardedeu) o amb cobrament de l’enviament a destinació.