Compartim info

Recordar-vos que només queden 3 caps de setmana per la REBENTAESPARDENYES 2018 (diumenge 29 d’Abril).

El termini d’inscripcions finalitzarà el diumenge 22 d’abril (una setmana abans de l’acte). Hi ha un màxim de 350 participats per a les dues modalitats de cursa i les dues de caminada. També hi haurà inscripcions limitades el mateix dia, de 7:30h a 8:00h (a partir de les 8.00h no s’acceptaran més inscripcions).
**Volem remarcar que les persones que s’inscriguin el mateix dia de l’acte no obtindran l’obsequi, per això un animem que us inscriviu durant aquest dos mesos que teniu de plaç fins al 22 d’abril.

Recordar-vos que hi haurà servei de fisioterapeutes (adjuntem Planning activitats), servei de dutxes per a qui ho demani, i que hi haurà diversos sortejos per a tots els participants com material d’esport, sopars en restaurants, i altres sorpreses, a part de l’esmorzar i els recordatoris per a tots els participants, entre ells la samarreta commemorativa de l’acte (inscrits anticipadament), a més a més, d’un petit refrigeri i vermut final.

Podeu inscriure’s directament a al següents links:

Inscripcions 22km: http://corremperlaterra.cat/lliga/web/iniciinscripcio/98

Inscripcions 10,5km: http://corremperlaterra.cat/lliga/web/iniciinscripcio/111

Inscripcions caminada (16 i 8 km): http://corremperlaterra.cat/lliga/web/iniciinscripcio/112

Com a novetat d’enguany, com ja havíem anunciat es podrà realitzar el circuit de la caminada amb marxa nòrdica de manera no competitiva per a tothom qui, prèviament, ja s’hagi iniciat en la tècnica prèviament. Indicacions adjuntes en el PDF.

La marxa nòrdica (MN) és una activitat física que integra activament la part superior del cos, coordinant-la amb la part inferior i el tronc. Respecta el patró natural de la marxa humana incloent-hi el balanceig dels braços. La pràctica de la MN requereix de l’aprenentatge d’una tècnica concreta per a combinar i repartir l’equilibri i el pes entre les cames i el conjunt braços-bastons. El manteniment del patró bàsic de la marxa humana i la tècnica correcta s’aconsegueixen gràcies a la inclusió dels bastons en la marxa, que tenen d’especial l’ús de les dragoneres, unes cintes de tela que tenen la funció de subjectar el bastó a la mà, amb la finalitat de facilitar la fase de recolzament i de propulsió de dita tècnica.

Els beneficis que aporta a qui la practica aplicant la tècnica correcta són varis: reaprenentatge de la posició corporal; activació del metabolisme; treball de l’aparell cardiorespiratori i vascular; manteniment i millora del to muscular; coneixement de l’entorn. Una bona tècnica, inclou el repartiment de càrregues simètriques i una part sociabilitzadora important.

Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la nostra web www.balldiablesrapita.com o el nostre correu: diables@balldiablesrapita.com també podeu consular el blog de l’activitat: https://rebentaespardenyes.wordpress.com/ o al Facebook: https://www.facebook.com/events/350983812083746/

Apa animeu-vos a participar-hi!!!

Salutacions,

Junta del Ball de Diables de la Ràpita
Correu: diables@balldiablesrapita.com
Web: www.balldiablesrapita.com
Twitter: @balldiablesrapita
Facebook: Ball de Diables de la Ràpita