Per citació dels Agents Rurals, el dia 4 de Juny (Dilluns) a les 19.30h, esta convocada una reunió al CEP (Pl. Martí Grivé, 11) Amb Agents Rurals i tècnics de la Generalitat.

Aquesta reunió va adreçada a tota la gent que practica alguna activitat relacionada amb l’escalada: equipar, escalada en bloc, tradicional, esportiva, ràpels… Es pretén informar i concienciar de la situació de perill d’algunes especies de fauna i flora del nostre país i que al Penedès i rodalies hi han trobat refugi, també es donaran eines i s’oferiran recursos per fer més fàcil la tasca de preservació, tant mateix per part del grup d’equipadors, es farà entrega de la memòria de la tasca feta al Castellot deixant constancia de la voluntat de treball conjunt pel bon desenvolupament de l’escalada a la zona.

Pel bé de l’escalada, el dia 4 de Juny hi hem de ser, per rebutjar els actes que afecten negativament el medi ambient, que ens perjudiquen a tots i ens toquen de ben a prop.

Guarda’t la data, no hi faltis!

en acabar hi haurà refrigeri.