La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca un curs d’àrbitre de curses per muntanya. El curs estarà dividit en dos blocs: un per la part teòrica, que es durà a terme el 5 i el 6 d’octubre, i un per la part pràctica, que es desenvoluparà durant la cursa Passos de Gegant de Solsona, el 27 i 28 d’octubre.

Els alumnes que superin el curs obtindran el títol d’àrbitre de curses per muntanya autonòmic. Aquest títol els permetrà arbitrar curses incloses en calendaris oficials de les diferents federacions autonòmiques. En ser homologat per la EEAM, el títol podrà esdevenir d’àmbit nacional si l’alumne decideix fer el curs d’habilitació FEDME. L’alumne que vulgui participar-hi cal que disposi de la llicència C habilitada FEDME.

Preu de la matrícula: 120 euros (inclou el professorat, la documentació i les pràctiques durant la competició). La matrícula s’ha d’efectuar a través de l’aplicatiu web de la FEEC fins l’1 d’octubre.

Trobareu tota la informació al document adjunt.