Sota el lema ‘Preparats. Llestos. Llei’, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha iniciat una iniciativa legislativa popular (ILP) per reformar l’actual llei de l’esport, que data del 31 de juliol de l’any 2000 i ha quedat desfasada, amb l’objectiu d’aconseguir 50.000 signatures perquè la llei pugui entrar a debat al Parlament de Catalunya.

Des de la FEEC ens hem sumat a aquesta iniciativa, que compta amb el suport de totes les federacions esportives catalanes i dibuixa un nou model pel món de l’esport a Catalunya, més a prop dels estàndards internacionals d’Amèrica i els països nòrdics.

Sumat a aquesta iniciativa que pretén una llei que ens representi, que promogui els nostres valors i que tingui per objectiu impulsar l’esport català. Una nova Llei de l’esport que millori la pràctica esportiva i el sistema de gestió de l’esport. Adaptada a la realitat i les necessitats del segle XXI.

Per poder firmar per la nova llei de l’esport cal tenir més de 16 anys i estar empadronat a Catalunya o ser-ne resident.

Si vols firmar aquesta Iniciativa Legislativa Popular, passa per secretaria i allà trobaràs els fulls de firma.

10 RAONS PER LA NOVA LLEI DE L’ESPORT

  1. Igualtat efectiva de l’esport femení
  2. Tolerància zero a la violència i discriminació
  3. Potenciació de l’esport per a persones amb discapacitat
  4. Més i millor promoció de l’esport base
  5. Millora de la tecnificació dels nostres esportistes
  6. Conciliació entre la pràctica esportiva i els estudis
  7. Més projecció internacional
  8. Nou model de finançament
  9. Sector més transparent, participatiu i eficient
  10. Un nou sistema avançat, modern i europeu

Descarrega Llei de l’Esport (en PDF)