CRONOESCALADA SOLIDARIA

 12/10/2018

 El divendres 12 d’octubre, a les 5 de la tarda, es celebrarà la 2a edició de la Cronoescalada Santa Fe del Penedès- La Granada, una prova atlètica de caràcter 100% solidari.

La cursa tindrà la sortida a l’Església de Santa Fe del Penedès i s’arribarà al Castell de la Granada, després de passar per l’històric camí de les costes i que uneix ambdós municipis.

La cronoescalada està inclosa en el programa d’activitats de la Festa del Most de la Granada i de la Festa Major de Santa Fe del Penedès.

La cursa té la col•laboració de:
– Colla de diables de La Granada
– Timbalers petits de La Granada
– Diables els Calderots de Santa Fe del Penedès
– Grup de Joves de Santa Fe del Penedès
– Tot vici en bici
– Xipwin – Serveis de cronometratge

El preu de la inscripció és la donació d’una ampolla d’1 litre d’oli que anirà pel Banc dels Aliments.

Les inscripcions es poden formalitzar a través d’aquesta web, tot i que la inscripció no quedarà formalment tancada fins que no es faci entrega del donatiu de l’ampolla d’oli.

L’entrega del donatiu, la recollida del dorsal i l’assignació de l’hora de sortida es farà a la pista poliesportiva de Santa Fe del Penedès, en horari de 16h a 16:30h (Important complir amb aquest horari per donar la sortida puntualment a les 17h i haver pogut assignar correctament a tothom l’hora de sortida)

Les inscripcions online es tancaran el dijous 11 d’octubre. També es podran fer presencials el dia de la cursa entre les 16h i les 16:30h.

Per tal de tenir una previsió i poder desenvolupar la competició de la millor manera possible, la organització fa una crida a tots aquells que hi vulguin participar, ja sigui fent la cursa o bé en la caminada, per inscriure’s amb antelació.

Depenent del nombre de participants, la sortida de cada corredor es farà cada minut, cada mig minut o cada 20 segons. Una vegada hagi sortit el darrer dels participants a la crono, hi haurà una caminada conjunta, oberta a totes les edats, per tots aquells que vulguin fer el viatge a peu i col•laborar també amb la causa solidària.

Una vegada els participants hagin arribat al castell de la Granada, hi haurà un berenar popular i l’entrega dels premis de la cursa.

PREMIS: (els premis seran acumulatius)
– Els tres primers masculins i femenins
– Primer local masculí i femení (de Santa Fe o de la Granada)
– Primer sub-18 masculí i femení (nascut el 2000 o superior)
– Primer sènior masculí i femení (nascuts entre 1978 i 1999)
– Primer veterà masculí i fenení (nascuts el 1977 o abans)

 Santa Fe del Penedès – La Granada

Més info a: https://www.xipwin.cat/crono-santafe-lagranada/#tab-id-3?platform=hootsuite