Amb aquest donatiu, PICAM podrà continuar amb les tasques que ja desenvolupen de prevenció i informació, manteniment del banc de perruques i de la realització de tallers per a persones que pateixen o han patit algun càncer.

A més, podran arrencar nous projectes com el de rehabilitar un local que se’ls cedeix a Molins de Rei o un sistema de transport de malalts que han de fer el tractament a Barcelona, entre d’altres.

Aquest dimarts a la tarda, la presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech i el president del Centre Excursionista Penedès, Jordi Solis han entregat a les membres de de l’associació PICAM, presidida per Berna Moreira, els 11.400 euros recaptats a la 4a Caminada Solidària contra el Càncer — Gotims d’Esperança que es va celebrar el passat 19 de maig.

Aquests 11.400 euros son el resultat de la quarta Caminada Solidària contra el Càncer — Gotims d’Esperança que va ser tot un èxit i que va organitzar la FundacióVallformosa i el Centre Excursionista del Penedès. Unes mil vuit-centes persones van participar d’aquesta caminada entre vinyes de 12 quilòmetres que sortia i arribava a Vilafranca del Penedès passant per les instal•lacions de Vallformosa.

Els organitzadors de la caminada solidària han destacat que l’èxit d’aquesta activitat també ha sigut gràcies a les desenes de voluntaris, institucions i empreses que com Ametller Origen i Vallformosa hi han col·laborat de manera desinteressada.