Compartim informació

Prova esportiva a Viladecans, pels dies 10 i 11 de Setembre, la SantRamon ASac.

Es tracta de dues curses, una a les 21 h del dia 10 i una altra a les 9 h del dia 11, on les i els atletes surten en grups de 2 ó 3 participants (sense distinció d’edat o sexe) cada 30 segons a mode de contra-rellotge de manera que el seu rival sigui el temps sense cap possibilitat d’especulació, ja que fins que no arribi el darrer participant no es coneixerà la guanyadora o el guanyador de la cursa  

Les i els atletes poden triar fer només una de les dues curses amb classificacions independents (per categories i sexe) o poden córrer les dues i entrar en la classificació general combinada (diferenciades només per sexe).

A la SantRamon ASac també hi haurà curses per a nenes i nens des dels 2 fins als 15 anys, el dia 11 de Setembre a partir de les 11 h.

Les inscripcions poden fer-se a través del web de la cursa http://www.santramonasac.com o presencialment a Esports Castelló de Viladecans.