Compartim informació

Per si és del vostre interès, ens plau anunciar-vos que aquest divendres 15 de novembre a les 19h de la tarda, i en el marc del Festival Most, es projecta al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos (carrer Farigola, 2-8) el següent documental, produït des del Centre de Documentació del Parc del Foix a través de la productora EDN Estudi Divulgació Natura:

Tallant el Cel. Els ocells rapinyaires del Foix (2019). Documental que ens ensenya la vida dels ocells més poderosos que tenim al Penedès; els rapinyaires (àligues, falcons, mussols…), uns ocells esquius que sovint passen per damunt nostre tallant el cel. Descobrirem com són, on viuen, com cacen, la seva reproducció i moltes coses més. (durada 60’)

A les 18:30 qui ho vulgui podrà fer una visita a l’equipament, i en acabar la projecció es farà un col·loqui amb els autors del documental i una degustació de vins i formatges.

La sessió és gratuïta i hi esteu tot/es convidats/ades.

Gràcies i salutacions,