A finals de Novembre va tenir lloc una restauració a la Barraca Bessona situada al nord del Punt  de les Mitjotes, a tocar de la Masia del Mas del Artís a Vilanova i la Geltrú.

Els companys excursionistes de La Talaia de Vilanova ens van comunicar que part del mur d’aquesta Barraca s’havia esfondrat i que sent una  de les poques que queden d’aquestes característiques ( Tenir dues entrades, per aixó el nom de bessona) si es podria fer quelcom per recuperar-la.

Una vegada vam poder inspeccionar la barraca i comprovar que es podria intentar arreglar els desperfectes, es va procedir a la restauració ajudats en tot moment pels companys entusiastes  de Vilanova fent molt bona pinya entre tots, (desfent els mites de temps passats).

El resultat va ser que la barraca va quedar en molt bon estat, tal com es pot veure a les fotos que acompanyen aquest reportatge.

Esperant que la barraca pugui durar 200 anys mes, donem les gracies a totes les persones que han col-laborat en aquesta restauració.

El Grup de Pedra seca del C.E.P us desitja un Bon Any Nou.

Vilafranca del Penedès Desembre 2019