Benvolgut/da,

des del Grup de Treball de la Nova Seu Social del Centre Excursionista Penedès ens adrecem a tots/es els avaladors/es que heu donat suport fins a dia d’avui per  informar-vos sobre els següent aspectes:

 – Agraïr el suport mostrat pel projecte i el recolzament en forma d’aval , que com sabeu és necessari per obtenir el finançament de la Coop57 pel projecte de la nova seu social. 

– Informar sobre l’estat de recollida d’avals. El passat 10 de Gener es va iniciar la recollida d’avals mancomunats, a dia d’avui portem recopilats un total de 143 documents d’avals mancomunats, que resulta amb un import total de 180.300 €. Aquesta xifra significa que estem al 78% del total dels 230.000 € que és la xifra sol·licitada per poder obtenir el finançament corresponent. 

– Animar a totes les persones que ja ens heu donat suport en els avals a fer-ho extensible a amics i coneguts que puguin estar interessats per així ampliar la xarxa de difusió i arribar a l’objectiu. 

Tal i com s’ha expressat en el punt anterior,  estem en el 78%, però el 22% restant és un repte difícil i necessitem el suport de tothom. Adjuntem fulla d’aval mancomunat per a omplir i poder  fer-lo arribar a qui creieu que pugui estar interessat. Recordeu que es necessita fotocòpia del DNI corresponent. Horaris de secretaria per recollida d’avals: Dilluns, Dimecres i Divendres de 20:00h a 21:30h. 

Finalment, expressar que restem a disposició per qualsevol dubte mitjançant aquest correu electrònic, i com sempre, oberts a escoltar propostes o col·laboracions de qualsevol formula. 

Agraïnt la vostra atenció! 

TOTS SOM CEP!!!

Grup de Treball de la Nova Seu Social Centre Excursionista del Penedès