Compartim informació del CENTRE EXCURSIONISTA DE TARRAGONA

 Aquest any la FEEC fa 100 anys, realment una xifra gens desdenyable. Significa moltes coses, treball continuat, esforç d’adaptació, lluita per no perdre el nostre espai i sobre tot tenir i mantenir les cèl·lules que formen el seu cos, les entitats excursionistes, que volen seguir pertanyent-hi per pogué lluitar junts pels esports de muntanya i de retruc per millorar el nostre país.

Dins de les accions que porta i portarà a terme la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya durant aquest any de celebració hi ha totes les activitats que any rere any es fan amb la implicació, iniciativa i esforç de les entitats d’arreu.

Nosaltres el Centre Excursionista Tarragona volem oferir-vos una de les diades del RODACAMINS 2020, farem bicicleta de muntanya (BTT) tot gaudint d’un itinerari no competitiu, l’any passat ho vàrem fer per les terres de la Serra de Montsant (Priorat), aquest any volem que conegueu l’entorn natural més proper de la nostra ciutat dues vegades mil·lenària, passarem per boscos únics al Mediterrani, masos modernistes i llocs plens de historia, volem que quedeu impactats d’aquelles zones que molts excursionistes i ciclistes de muntanya desconeixeu i que val molt la pena gaudir-ho.

Inscripcions o be a traves d’inscripcions de la web de la FEEC: https://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=768826

O a través de la web del Centre Excursionista Tarragona: https://centreexcursionistatarragona.com/event/rodacamins-2020-camins-de-tarragona-historia-natura-i-horitzons/

Us ho proposem el proper dia  19 d’abril de 2020  us esperem a totes i tots, Tarragona us espera amb els braços oberts.

Salut i muntanya