Benvolgut soci/a,
 
Et volem convidar a l’Assemblea Extraordinària de la nostra entitat, que tindrà lloc el Dimarts 21 de juliol de 2020 a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20:00 en la segona, a la nau de Cal Figarot.

Aquesta Assemblea Extraordinària substitueix a la ja convocada Assemblea General Ordinària Anual que estava prevista pel passat 13 de Març i que per causes de la pandèmia de la COVID-19 que vivim es va veure obligada a ajornar-se.Aquestes circumstàncies especials ens han portat a moure l’Assemblea Ordinària i tots els punts de l’ordre d’aquesta al quart quadrimestre d’aquest any, i convocar una Assemblea Extraordinària per aquest mes de Juliol per tractar únicament els punts més urgents que permetin el funcionament planificat de l’entitat per aquest 2020.

L’ordre del dia serà:
1. Obertura de l’Assemblea.
2. Altes i baixes de la junta
3. Estat del projecte de nova seu social, estat dels avals i decisió del seguiment del projecte.
4. Precs i preguntes.
5. Aprovació de l’Assemblea
6. Nomenament de tres socis per l’aprovació de l’acta de l’assemblea. 

Les qüestions que hom vulgui presentarper incloure en l’ordre del dia, hauran de ser lliurades a la Secretaria del Centre, una setmana abans de la celebració de l’assemblea.

Les decisions que s’hi prenen, aprovades per majoria, tenen caràcter de preferència i poden revocar qualsevol altre acord pres per la Junta directiva. És important la vostra presència en aquesta Assemblea, ja sigui per donar suport a la Junta en la seva gestió, com per ser crítics en la mateixa. 

Finalment, demanar-vos que porteu mascareta, ja que aquesta serà obligatòria per accedir en la nau de Cal Figarot. 

Aprofitem per recordar que el Centre som tots nosaltres i demanem un cop més la vostra col·laboració. 

TOTS SOM CEP!

LA JUNTA