Benvolguts/des,

Després de la suspensió de la caminada que havíen organitzat el Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos en el projecte Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès, ens plau anunciar-vos que ja tenim noves dates per a la realització de la caminada de la prova pilot: els dies 23, 24 i 25 d’octubre. Es tracta d’una caminada lúdica que ens ha de servir per testar la ruta i millorar aquells aspectes que detectem entre tots i totes.

Ja podeu fer la preinscripció a l’activitat. També podeu enviar el formulari als vostres contactes.

L’activitat tindrà una limitació de 200 participants. A continuació, teniu l’enllaç on fer la preinscripció i on obtindreu més informació:

https://forms.gle/G4WxG6MNNjgPmQpU9

Per a qualsevol consulta o dubte podeu adreçar-vos al següent mail: info@camiramaderdemarina.cat

Us hi esperem!