Compartim informació sobre el projecte de les actuacions de rehabilitació del local de la seu social del Carrer Pere el Gran núm.18 de Vilafranca.

Aquesta reforma ha sigut possible gràcies al suport econòmic d’institucions com l’Ajuntament de Vilafranca, la Generalitat de Catalunya i la Fundació PINNAE.

L’Ajuntament de Vilafranca ha donat suport econòmic a través d’un conveni per valor de 150.000€ pel projecte de reforma, ampliació i millora del local social de l’entitat.

La Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de l’Energia dins el programa per a la Rehabilitació Energètica d’Edificis Existents (PREE), en el Marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU ha aportat una subvenció de 43.854€.

La Fundació PINNAE també ha volgut sumar esforços per poder completar la rehabilitació del local mitjançant la convocatòria del 2022 dels projectes d’Impuls del Territori. El suport econòmic d’aquesta subvenció ha sigut de 10.000€.

Afegim que aquest local s’ha pensat i reformat tenint present la sostenibilitat com a eix prioritari, donant prioritat a utilització de materials sostenibles com la fusta, el vidre i el ferro, així com buscant equipaments de la màxima eficiència energètica i aïllant el local de la millor manera perquè sigui el més eficient energèticament possible.

Gràcies a aquest suport econòmic i sobretot a l’esforç voluntari de molts associats i associades ajudant en les tasques possibles, el passat dia 14 de maig del 2023 vam poder inaugurar la seu social reformada i equipada.