7 cims 2024 – Presentació

La marxa de resistència 7 Cims va ser creada per donar a conèixer els camins, els boscos i els racons del vessant penedesenc de la serralada Prelitoral, situat entremig de Barcelona i Tarragona, i alhora facilitar que en una sola jornada es puguin trepitjar set cims dels més destacats i alts del Penedès històric, algun dels quals voreja els 1.000 metres d’altitud.

La Marxa de Resistència 7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 53,8 km i 4.370 m de desnivell acumulat que transcorre per la serralada prelitoral, on es troben les muntanyes i cims més emblemàtics de la zona.

Durant el trajecte s’enllacen set cims, el Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, Puig Formigosa, el Solanes i el Turó de Sant Joan, repartits per tres comarques, Alt Penedès, Baix Penedès i Alt Camp, tot passant per les poblacions de Torrelles de Foix, Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell i Querol.

Aquesta prova és puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència, inclosa en el calendari oficial de la FEEC.

El Centre Excursionista del Penedès

 

Desafia els teus límits, supera els teus propis obstacles i aconsegueix noves fites.
Si et va la Marxa, vine als 7 cims!!

… en marxa!


Publicació

 


Vídeo promocional