+2000 – Pic de Rulhe, Andorra

Els +2000 són sortides en autosuficiència d’excursionisme d’alta muntanya. No són sortides guiades, els participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions amb les que es trobaran i han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència al bon desenvolupament de l’activitat.

Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’empren sota la seva única i pròpia responsabilitat.

 

 

El pic de Rulhe (2.785 m) és un dels cims més bonics de l’Arieja. Més enllà de la seva peculiar estructura ―que queda definida per tres puntes encadenades―, aquest pic és una molt bona atalaia des d’on gaudir de bones vistes de les muntanyes d’Andorra i de l’Arieja, i dels moltíssims llacs que les envolten. L’ascensió és una ruta exigent: tarteres, canals, pendents pronunciats, trams de cresta…

 

DISSABTE 5 DE NOVEMBRE

Sortirem de Vilafranca per dirigir-nos cap a Andorra, fins a la Vall d’Incles, al final de la qual deixarem els vehicles. Proposem una ruta circular, amb sortida i arribada al Pont de la Baladosa, passant pels Estanys de Juclar amb pujada per canal, amb fort desnivell, fins al pic de Rulhe i baixada al refugi de Rulhe. Passat el refugi només cal anar seguint el GR, ens direcció als estanys i coll de Fontargent.

 

Desnivell positiu: 1.300 m aprox.

Distancia: 17,5 km aprox.

 

 

Inscripcions i altre informació:

La sortida es realitzarà en cotxes particulars. Es crearà un grup de WhatsApp per tal d’organitzar les places en els diferents vehicles disponibles, posar en comú les necessitats de la sortida (material, intendència,…), acabar de decidir els itineraris de la sortida i resoldre les incidències que es presentin.

El punt de trobada serà dissabte 5 de novembre a les 6 del matí a la benzinera Penedès.

Per realitzar l’activitat cal inscriure’s, per tot, abans del dimecres dia 2 de novembre a la pàgina web o a la secretaria del Centre. Les places estan limitades a 10 participants.

Es tracta d’una sortida d’alta muntanya i cal estar en possessió de la llicencia federativa, mínim en la modalitat C.

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altra de diferent, ja sigui a la mateixa zona o en qualsevol altre lloc, en qualsevol moment i per acord d’una majoria dels participants si aquesta és la seva voluntat o les circumstàncies així ho aconsellen.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.