XXIV CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2018 – “Acariciant els 8000 metres”

Sota el títol “Penedesencs al límit“ tindrem el plaer de presentar enguany quatre propostes ben diferents però protagonitzades totes per gent de la nostra comarca.
Volem iniciar el cicle homenatjant a un muntanyenc veterà, en Josep Milà i Atzet, per això hem escollit la projecció del documental sobre la seva vida com a acte de presentació. Els altres protagonistes d’enguany seran en Jan Casas i el seu fill Miquel Casas, que només amb 18 anys ja ha protagonitzat una escalada Big wall de 8 nits a El Capitán, en Lluís Ràfols i en Fèlix Díaz-Prieto, que només amb 19 anys ja ha realitzat l’ascensió a un 8.000, el Manaslu, i en Jordi Gallego que amb fatbike ha pedalat pel Cercle Polar Àrtic sense que la neu ni el fred en fossin un impediment.
També comptarem dins d’aquest cicle amb la projecció de dues pel·lícules premiades en l’edició de 2017 del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

L’acte de presentació del cicle el dia 1 de juny amb la projecció del documental “Milà, resistència a la muntanya” i l’entrega de premis del concurs de fotografia de la Marxa de Resistència “7 cims” serà gratuït.

El preu de cadascuna de les altres sessions és de 2€ i amb l’entrada es podrà participar en el sorteig de material de muntanya que farem al finalitzar cada xerrada.

El dimarts dia 19 es projectarà a l’Auditori del VINSEUM, a les 21.30h:

“ACARICIANT ELS 8000 METRES”
A càrrec de Lluís Ràfols i Fèlix Díaz-Prieto.
Acariciant els 8000 metres és el relat de l’expedició a la 8na muntanya més alta del món, el Manaslu amb els seus 8163m, a càrrec de Lluís Ràfols i Fèlix Díaz-Prieto. L’aventura del primer 8000 per al Fèlix, que ha esdevingut la persona més jove del món en pujar-lo sense oxigen suplementari, i una expedició més pel Lluís que és guia UIAGM. Un viatge que va molt més enllà de la muntanya.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.