XXIV CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2018 – “Milà, resistència a la muntanya”

Sota el títol “Penedesencs al límit“ tindrem el plaer de presentar enguany quatre propostes ben diferents però protagonitzades totes per gent de la nostra comarca.

Volem iniciar el cicle homenatjant a un muntanyenc veterà, en Josep Milà i Atzet, per això hem escollit la projecció del documental sobre la seva vida com a acte de presentació. Els
altres protagonistes d’enguany seran en Jan Casas i el seu fill Miquel Casas, que només amb 18 anys ja ha protagonitzat una escalada Big wall de 8 nits a El Capitán, en Lluís Ràfols i en Fèlix Díaz-Prieto, que només amb 19 anys ja ha realitzat l’ascensió a un 8.000, el Manaslu, i en Jordi Gallego que amb fatbike ha pedalat pel Cercle Polar Àrtic sense que la neu ni el fred en fossin un impediment. També comptarem dins d’aquest cicle amb la projecció de dues pel·lícules premiades en l’edició de 2017 del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

L’acte de presentació del cicle el dia 1 de juny amb la projecció del documental “Milà, resistència a la muntanya” i l’entrega de premis del concurs de fotografia de la Marxa de Resistència “7 cims” serà gratuït. El preu de cadascuna de les altres sessions és de 2€ i amb l’entrada es podrà participar en el sorteig de material de muntanya que farem al finalitzar cada xerrada.

Divendres dia 1 de juny es projectarà a l’Auditori del VINSEUM, a les 21.00h:

“Milà, resistència a la muntanya” és un documental sobre la vida de Josep Milà i Atzet. Pagès de professió i gran muntanyenc vilafranquí, nascut el 21 de desembre de 1921, forma part de la història viva de la repressió franquista a l’excursionisme català de postguerra. Aquest documental és fruit d’un projecte promogut per l’associació esportiva Correm per la terra i Nebraska
Productions. Abans de la projecció del documental es realitzarà l’entrega de premis del concurs de fotografia de la Marxa de Resistència “7 cims”.

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.