ALTA MUNTANYA – Pic de Ballibierna per Llauset (3.067m)

Aquesta no és una sortida guiada, els/les participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions meteorològiques amb les que es trobaran, han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència per al bon desenvolupament de l’activitat. Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat. 

 

Ascensió al Ballibierna des de Llauset: un 3.000 per iniciar-nos a l’alta muntanya, i gaudir d’un entorn immillorable!

 

Dia 1

Sortida de Vilafranca a les 9.00h del matí, fins arribar a l’embassament de Llauset (3h30). A les 12.30h dinar a l’Embassament de Llauset.

A les 13.30h inici de la caminada cap al refugi de Cap de Llauset (2h-3h). A mitja tarda arribada al refugi, on es pernoctarà.

 

Dia 2

A les 8h inici de l’ascensió al Vallibierna. Es tracta d’un recorregut sense dificultat, que ens permetrà coronar un 3.000 amb molt bones vistes sobre la zona del Posets i l’Aneto.

Baixada del cim al refugi i retorn als cotxes.

 

Logística

La sortida es realitzarà en cotxes particulars. Es crearà un grup de WhatsApp per tal d’organitzar les places en els diferents vehicles disponibles, posar en comú les necessitats, els itineraris de la sortida i resoldre les incidències que es presentin. També es realitzarà un grup de gmail per poder facilitar informació i documents als/les participants.

En cas de no tenir llicència federativa, des de la FEEC faciliten llicències federatives de dies sueltos. No cal federar-se tot l’any, però sí pels dies de l’activitat. Si els/les participants no es federen, no podran participar a l’activitat.

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altre de diferent depenent de la meteorologia o del número de participants. S’informarà amb la màxima antel·lació possible als/les participants de les possibles modificacions.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.