BTT al Trull d’oli de CA LA MADRONA

A Les Casetes d’en Raspall s’hi pot trobar el moli d’oli CA LA MADRONA on podrem veure el procés d’elaboració de l’oli com es feia antigament. El podrem tastar i en podrem comprar.

Sortirem a les 8 del matí de la creu de la Pelegrina direcció Guardiola, passant per Les Cabanyes i Vilobí. Allà agafarem la carrerada de l’Alzinar que combina terra amb asfalt, fins a trobar el camí de Cal Sant Pare, que pujant suaument parteix els municipis de Font-Rubí i Sant Quintí de Mediona. Passarem per la masia que dóna nom al camí i planejarem per la plana de les Estoses fins arribar a la masia de les Estoses d’en Bargalló, deixarem Sant Quintí a sota i a l’esquerra i agafarem un bonic camí de baixada fins a l’ermita del Roser i la casa pairal de Cal Figueres dels Barrancs i unes quantes pedalades més i ja haurem arribat a les Casetes d’en Raspall i al trull d’oli de Ca la Madrona, on esmorzarem i farem la visita i degustació de l’oli recent premsat. Tornarem pels camins entre vinyes de les caves Naveran fins al mirador Miravinya (La cadira). Farem una baixada llarga, però suau i per un bon camí fins al Pla i d’aquí per camins fins Santa Fe, La Granada i tornada a la creu de la Pelegrina. Havent pedalat un total de 39 quilòmetres.

Nivell físic: Mitjà.
Nivell tècnic: Mitjà-baix.

Caldrà demanar assegurança temporal per a totes aquelles persones que no disposin de l’assegurança anual de la FEEC. La mínima modalitat exigida per aquesta activitat és la “C”. Es podrà demanar l’assegurança temporal màxim fins el dia 2 de novembre. El seu cost és de 4,50€ i es pot pagar per la plataforma online en el mateix moment de realitzar la inscripció, on si es fa dins el termini ja es considerarà sol·licitada.

 

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.