BTT Infantil. Amb BTT pel Delta de l’Ebre

Descripció general

La ruta cicloturista s’iniciarà a les 10 del matí a la platja dels Eucaliptus, d’avant l’accés al camping Eucaliptus per la seva part posterior.

Es tracta d’una ruta planera i bonica de 31 km que combina carreteres locals amb camins rurals asfaltats, pistes i camins per la platja, i que permet gaudir de diversos paratges interessants pel seu paisatge, vegetació o fauna aquàtica.

Des d’aquest punt podem resseguir la platja de l’Eucaliptus, per una zona de sorra compacta, fins a desviar-nos cap a l’interior a l’alçada d’una caseta de la canal de la dreta de l’Ebre per on, combinant diverses carreteres i camins asfaltats, arribarem a la urbanització de l’Eucaliptus, que travessarem per anar a buscar la carretera local asfaltada que ens portarà fins Els Muntells.

Des dels Muntells, combinant diversos camins rurals entre canals d’aigua i arrossars, connectarem amb el carril bici de la Tancada, a l’alçada del mirador del mateix nom, des d’on podrem contemplar diverses espècies aquàtiques del Delta. Prosseguint la ruta per aquesta pista de bicicletes en sentit oest anirem vorejant l’estany de la Tancada fins a desembocar en una carretera local asfaltada que, combinada amb un camí rural, ens portarà de nou a la carretera procedent del Poblenou del Delta. Ara només caldrà seguir-la en sentit est, travessant el bonic paratge de les Salines de Sant Antoni i retornant així a la Platja dels Eucaliptus d’on vam partir.

Com a opció interessant i complementària la ruta es pot completar recorrent el camí de sorra compacta que, per la barra del Trabucador, porta des d’aquest punt fins les Salines de la Trinitat, que barren el pas cap a la Punta de la Banya, gaudint del paissatge marí d’ambdós cantons de la franja sorrenca del Trabucador i de la zona protegida on desemboca.

Qui vulgui el divendres pot fer nit al camping, nosaltres ho farem.

 

Informació

Lloc d’inici: platja dels Eucaliptus

Hora inici: 10 del matí.

Distància: 31km.

Cal portar: força aigua per veure, alguna cosa per picar, banyador i crema solar, i sobretot antídots pels mosquits, molt abundants en aquesta època de l’any.

Sortida gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.