BTT Matinal del segon diumenge de mes

El dia 8 de novembre, anirem a la font de Sant Llorenç, que està situada sota l’ermita de Santa Maria de la Senabre. La sortida és apte per tothom que vagi habitualment en btt i té una dificultat tècnica i física mitja. I uns paratges molt bonics i variats. Depenent de l’estat de les ribes del Foix, la sortida tindrà entre 30 – 33 km.

 

Itinerari

Sortirem a les 8 hores del pàrquing de Sant Julià per dirigir-nos cap a la zona esportiva i el pla del Vivé. Travessarem la carretera BP-212 per anar cap als Monjos i el barri de Sardinyola, fins arribar a la Ràpita. Deixada la població, començarem a pujar suaument fins passar per davant del castell de Penyafort. Després d’un lleu descens, ens trobarem una pujada entre bosc però, per camí ample i en molt bon estat, que condueix a la font del Llop (deixarem a l’esquerra) i després d’una baixada farem cap al cadenat d’entrada al fantàstic camí i paratge, que en lleugera pujada, porta a la Font de Sant Llorenç, on esmorzarem. Reprendrem la pedalada per visitar un restaurat forn de calç situat a menys d’un quilòmetre de la font. De tornada desfarem el camí fins al cadenat i altra volta arribarem al Castell de Penyafort. Per baixar fins al riu Foix, per envoltar-lo per les dues ribes fins sortir a un camí asfaltat que porta a la cimentera Uniland.

Aquí podríem dir que comença una altra sortida, ja que després de la dificultat més forta de la sortida, una pujada llarga, però perfectament ciclable ens endinsarem als caminets divertits i entretinguts de l’Olèrdola més propera a Moja, fins arribar a la Muntanyeta i agafar un caminet molt estret i en zig zag que ens deixarà a les portes de Vilafranca, entrant per la Girada.

 

Informació

Data: Diumenge, 8 de novembre de 2015

Hora: 08:00 hores

Lloc de sortida: Pàrquing de Sant Julià

Cal portar: Esmorzar, beguda, casc i estris per averies

Localització: Font de Sant Llorenç i camins d’Olèrdola.

Distància aprox: 35km.

Inscripcions gratuïtes, per la web o secretaria del CEP.

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.