BTT MATINAL DEL SEGON DIUMENGE DE MES-De Pèlag a Pèlag

DE PÈLAG A PÈLAG TOT PEDALANT

La sortida en btt del 14 de febrer és apte per tothom que acostumi a agafar la bicicleta de muntanya. Es transita per camins bons i sense gaire desnivell i amb dificultat física i tècnica moderada. 

Sortirem a les 8 del matí del pàrquing de Sant Julià direcció Sant Martí. Passarem per sota del castell i travessarem el poble per agafar un camí que ens portarà fins a Cal Sisplau, i una mica més enllà, a la cruïlla dels 3 pins amb el Cusconar començarem un bonic camí, entre bosc i vinyes, que després de travessar dues vegades el riu Foix i amb 17 quilòmetres a les cames farem cap als pèlags del Foix, on esmorzarem i gaudirem d’aquest fantàstic paratge d’aigua. 

Tornarem a agafar la btt direcció Can Cruset i les caves Montsara i per una pista molt bona arribarem a la cruïlla de Mas Guineu, agafarem el camí de la dreta fins a la Rovira Roja, Vilobí i el nou parc dels Talls per visitar els emblemàtics pèlags de Vilobí. Finalitzat, el passeig pels pèlags sortirem del barri de les Guixeres cap a les caves Loxarel, Pacs i la zona esportiva de Vilafranca, i arribarem de nou al punt de sortida havent pedalat aproximadament 35 quilòmetres.

 

Dia: 14 de febrer de 2016

Hora: 8 del matí

Lloc sortida: Pàrquing de Sant Julià

Cal portar: casc, estris per averies, esmorzar i beguda

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.