BTT – ANUL·LAT – Matinal infantil PEDALANT ENTRE VINYES

AFECTACIÓ CORONAVIRUS. 

Donada l’excepcionalitat del moment, el Centre Excusionista del Penedès els comunica que amb motiu de la circumstància sanitària que travessa el país a causa de la propagació del COVID-19, ens hem vist obligats a anul·lar aquesta activitat i tancar el local del Centre Excursionista Penedès per activitats i atenció al sòcis des d’avui fins el proper 27 de Març, seguint les indicacions del departament de Sanitat i les administracions locals.

Com contactar amb nosaltres en qualsevol moment?
secretaria@cep.cat

Enviant missatge de WhatsApp al 629914953

Trucant al 93 817 2241 en horari de secretaria de 8 a 21:30h els Dilluns, Dimecres i Divendres.

Preguem disculpeu les molèsties.

Atentament,
Junta Directiva del Centre Excursionista del Penedès

Pedalant entre vinyes és una sortida en btt infantil-familiar de lleure amb un nivell tècnic i físic fàcil, entre 20-25 km, depenent del recorregut, ja que hi ha molts possibles punts de tornada a Vilafranca.

Sortirem a les 9:30 h del pàrquing del complex aquàtic i farem un tomb per la plana del Vivé, camí fariner i camí de la Bleda, per tornar al punt de sortida. Aquest recorregut té uns cinc quilòmetres. Tot seguit, anirem cap a Pacs, caves Loxarel i Vallformosa, on esmorzarem a l’esplanada del celler. Després d’esmorzar pedalarem direcció a les Cabanyes i la Pelegrina, per tornar a Vilafranca pel Casal 2000 i Sant Pau, abans d’entrar a la Vila, vorejarem la masia del Camp Gran i anirem a Covides i Mas Tinell, per entrar a la zona esportiva i finalitzar la sortida.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.