BTT- Vins i caves Caves Tutusaus-Vall d’Olina

Aquesta serà una sortida  que combinarà la pedalada amb alguns dels llocs més emblemàtics del Parc del Garraf i una visita i degustació a les caves Tutusaus d’Olesa de Bonesvalls.

Sortirem a les 8 del matí en cotxes particulars des de l’estació d’autobusos de l’estació de Vilafranca direcció Olivella.

Començarem a pedalar des del nucli antic d’Olivella fent un tomb circular que ens portarà per l’eix del Garraf fins a Mas Milà i passant pels antics forns de calç agafarem el camí antic d’Olivella que ens tornarà a aquesta població, on esmorzarem.

Tornarem a ciclar i per una pista ampla i en pujada farem cap als “quatre camins”, des d’aquí agafarem el GR-5 fins a l’escola de la Natura de Can Grau. És un sender pedregós que combina ciclar i el peu a terra, però és un dels camins històrics del parc i que gaudeix d’unes fantàstiques vistes. Passat Can Grau començarem una baixada de més de 6 km, passant per l’avenc de l’Esquerrà fins a les caves Tutusaus (una masia del 1729 de tradició familiar que elabora vins i caves artesanalment, aquí farem la visita i la degustació).

La tornada la farem per la mateixa pista que abans hem baixat, pujant durant quasi 4 km fins a la cruïlla amb el corriol del Fondo del Cocó, més conegut com a corriol de Santa Susanna. Passarem per davant de l’espectacular masia i tornarem a Olivella pel camí de la cova de Cal Montané, finalitzant el recorregut a la plaça d’Olivella amb un total de 41 km.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.