Caminada pel penedès amb lluna plena

Aquest any hem volgut preparar una caminada més curta. D’aquesta manera no finalitzarem tant tard la caminada i ens permetrà poder gaudir una estona més de sopar al mig de la muntanya a la llum de la lluna.

 

Itinerari

Sortirem del parc forestal de la muntanyeta per la pista forestal en direcció a la granja de Cal Passeres. Un cop allà seguirem el camí qe surt a l’esquerra per desprès vorejar el mas  conegut com les Planes.

Una mica més endavant deixarem el camí ample per seguir un corriol que ens durà fins a la llera de la riera de Vilafranca. Caminarem per la part dreta de la riera fins arribar al fodo de la Vall.

Seguirem la pista en direcció Can Castellví.  Abans d’arribar deixarem la pista principal i remuntarem sobtadament fins a la font de l’Ametlló per un senderó força dret.

Passada la font, arribarem a uns roca-llisos que ens permetran una bonica vista nocturna del Castell d’Olerdola i de tota la vall.

Sortirem al camí principal que baixa de Cal Ximet i començarem a baixar direcció a la Muntanyeta. Uns metres més avall pararem per sopar i ens unirem als nostres companys que també faran una ruta nocturna amb BTT.

Després de sopar, acabarem de baixar fins a la muntanyeta on donarem per finalitzada la caminada.

 

Informació

Hora i lloc de sortida: A l’aparcament de la muntanyeta a les 21:30

Distancia i dificultat: 9,6 km, dificultat fàcil

Cal portar: aigua, sopar, un lot o frontal , roba i calçat adient per anar per la muntanya

La sortida es gratuïta i oberta a tothom, però cal inscripció prèvia al local del CEP, per telèfon o la nostra web.  Tel.: 93817224.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.