CIMS PER LA LLIBERTAT

El CEP us animem al projecte de CIMS PER LA LLIBERTAT del proper dia 13 d’Octubre.

Les inscripcions individuals al Cim s’han de realitzar a través de l’inscripció de la FEEC. Finalment, no es farà bus i cadascú hi haurà d’arribar pel seu compte. Animem tot hi així, a tothom a sumar-s’hi.

Les inscripcions són limitades fins a omplir el cim segons la informació del web de la iniciativa.

El projecte


Solidaritat, esforç, cooperació i llibertat són les bases de CIMS PER LA LLIBERTAT.

Aquest projecte neix de la nostra passió per la natura i del sentiment de llibertat que sentim a la muntanya, sobretot quan fem cim. Una sensació que segur que troben a faltar totes aquelles persones que s’han vist privades de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees.

CIMS PER LA LLIBERTAT té com a objectiu conscienciar de la injustícia que representa la situació dels nostres presosexiliats i represaliats polítics, així com transmetre el nostre suport incondicional tant a ells com a les seves famílies.

CIMS PER LA LLIBERTAT és una acció esportiva, solidària i reivindicativa. Consisteix en una ascensió simultània a 18 cims de la nostra terra que han estat triats directament pels nostres presos, exiliats i represaliats polítics.

La finalitat és fer-los arribar el nostre suport, oferir-los el nostre esforç i fer el nostre crit a la llibertat des dels punts més alts del nostre país. Des dels punts que ells han triat farem ben visible que no és normal la situació que estem vivint i exigirem democràcia, diàleg i justícia.

Hem triat el proper dia 13 d’octubre de 2018 per fer els CIMS X LA LLIBERTAT.

Volem que tu ens acompanyis en aquest dia tan especial.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.