COLÒNIES DE SETMANA SANTA 2017

Casa Colònies de Setmana Santa, Villanúa, del 13 al 17 d’abril.

INSCRIPCIONS SOCIS: A partir del 7/02/2017 Preus mitja pensió: 100€

INSCRIPCIONS NO SOCIS: A partir del 01/03/2017 Preus mitja pensió: 120€

Com ja és costum per vacances de Setmana Santa, el CEP torna a organitzar aquest any la tradicional estada familiar en una casa de colònies. Aquesta vegada us proposem d’estatjar-nos a l’alberg Collaradeta, situat a la localitat de Villanua, en ple Pirineu Aragonés.

Villanúa es troba a 8 Km de Jaca, a la carretera que comunica amb França a través del coll de Somport. Te a prop les estacions d’esquí alpí d’Astún i Candanchú, així com l’estació d’esquí nòrdic de Somport i l’espai nòrdic de Candanchú i està rodejada de cims emblemàtics entre els que podríem destacar l’Aspe, l’Anayet o el Collerada.

Per més informació, al web http://www.turismovillanua.net trobarem un reguitzell de  propostes de diverses activitats que es poden portar a terme a la zona.

Ens estatjarem en règim de mitja pensió amb entrada el dijous 13 i sortida el diluns 17 d’abril.

L’alberg ofereix possibilitat de menús per celíacs i vegetarians, sense cost addicional i ens permetran també de portar les nostres pròpies begudes (el vi no està inclòs a la pensió).

L’alberg disposa d’habitacions amb lliteres amb capacitat per a  4, 6 o 8 persones i amb bany incorporat i els llençols inclosos (no així les tovalloles).

Adreça: Av. De Francia 5, 22870 Villanúa, Huesca

Menors de 4 anys, gratuït. Comunicar a secretaria@cep.cat el nom i cognoms dels menors així com els seus pares, mares o tutors.

En cas de qualsevol consulta, necessitat especial o alguna altra cosa, contacteu amb nosaltres a secretaria@cep.cat

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.