COLÒNIES DE SETMANA SANTA 2023-Les Tilleuls

Casa de Colònies Setmana Santa Les Tilleuls (7 al 10 d’abril de 2023)

Un cop ja tornats, més o menys, a la normalitat, seguim amb la Casa de Colònies de Setmana Santa que ja vàrem recuperar l’any passat. Aquest anys tornem a anar a la veïna França i la proposta és la casa de vacances de Les Tilleuls, a tocar d’Ax les Thermes.

El centre ofereix habitacions per a sis persones en habitacions sense lliteres tot i que intentarem aconseguir alguna habitació més reduïda, però d’això no n’hi ha cap garantia a hores d’ara. Com sempre, ens estatjarem en règim de mitja pensió.

Aquest any, com a novetat i degut també a necessitats de l’aberg, l’estada serà de tres nits i no quatre, com venia sent l’habitual. És a dir, la primera nit serà la del divendres dia 7 d’abril i deixarem la casa el dilluns 10 després d’esmorzar.

SOCI
El preu per als socis serà de 40€ per persona i dia, és a dir, 120€ per persona pel total de l’estada.

NO SOCI
El preu per als NO socis serà de 47,5€ per persona i dia, és a dir, 142,5€ per persona pel total de l’estada.

L’alberg es pot adaptar a les necessitats dietètiques que tinguem, com ara celíacs, vegetarians, etc., trieu l’opció en fer la inscripció.

Es crearà un grup de WhatsApp amb els participants per tal de facilitar tasques d’organització, comentar dubtes, passar fotografies i el que se’ns acudeixi.

I res més, esperem retrobar-nos ben aviat

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.