DAP – Turronada 2020

Turronada 2020

Segona edició de la Turronada!

Quan s’apropa Nadal ens vé molt de gust menjar turronets, però millor encara ni ens els mengem dalt d’una agulla de Montserrat desprès d’escalar uns llargs!!

L’any passat va sortir la idea de menjar-se els turrons i el cava de Nadal desprès d’una escalada. Va agradar molt la idea, i la vam dur a terme. Vam fer 4 cordades i ens vam dirigir a la zona de gorros de Montserrat. Vam escalar 3 gorres diferents. Ens podíem veure des de dalt dels cims tot brindant amb cava, mentre ressonaven les campanes del monestir! Tot molt èpic!

Aquest any si tot va bé i les autoritats ens ho permeten, volem repetir l’experiència.

Proposem també l’opció d’organitzar una excurció o còrrer al mateix dia per la zona, de tal manera que si es prefereix caminar en ves d’escalar també es pugui participar de l’activitat.

 

Aquesta no és una sortida guiada, els participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions amb les que es trobaran, han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència per al bon desenvolupament de l’activitat.

Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat.

 

Anirem ampliant la informació!

*Estarem atentes a l’evolució del COVID-19 per si s’han de modificar o anul·lar l’activitat.

 

Per apuntar-vos a l’activitat

Per apuntar-vos tant sols heu d’inscriure-us a l’activitat en aquesta mateixa pàguina. Desprès cal que escolliu una via de Sant Benet (més avall us fem proposta d’algunes), i ens envieu un correu electrònic donaalpinapenedes@cep.cat explicant-nos quina via heu elegit i quines persones formeu la cordada.

Si us apunteu per poder realitzar l’excurció o la ruta de còrrer, podeu indicar-ho també al email.

Cal recordar que el CEP no conta amb material de via llarga per a ser llogat, per tant, caldrà que cada cordada es faci càrrec d’aconseguir tot el material necessari. Si necessiteu ajuda per aconseguir-lo, podeu posar-vos en contacte amb les vocals del DAP per intentar gestionar-ho. Si us falta gent per fer cordada o podeu incloure gent a la mateixa, també ens ho podeu dir i mirem de gestionar les cordades perquè tothom pugui escalar.

 

Sant Benet, una petita prèvia

Zona d’escalada de Sant Benet

 

Llistat de vies

Us fem una proposta de vies fàcils. Podeu trobar les ressenyes a la web d’Escalatroncs, Rocjumper El col·leccionista de vies. També hi ha un futiment de guies i ressenyes de la zona en paper. Al CEP podeu trobar-ne també! Si sabeu d’altres vies que vulgueu fer però que no apareixen a la llista, les podeu fer igualment, només que ens indiqueu el nom de la via per email.

 

Excurció i ruta de còrrer per Sant Benet

Farem diverses propostes

 

 

Dijous 24 

Sortida de Vilafranca del Penedès amb cotxes particulars

Arribada al Monestir de Montserrat i repartiment de material

Sortida aproximació cap a zona d’escalada de Sant Benet. Inici de l’excurció o la ruta de còrrer

Menjada de turrons i cava dalt les agulles

Retrobament i vermut de totes les cordades i grup d’excurció i còrrer a Monistrol de Montserrat

Tornada cap a Vilafranca del Penedès

 

Logística

La sortida es realitzarà en cotxes particulars. Es crearà un grup de WhatsApp per tal d’organitzar les places en els diferents vehicles disponibles, posar en comú les necessitats, els horaris i itineraris de la trobada i resoldre les incidències que es presentin.

Aquestes sortida pot ser modificada depenent de la meteorologia i de l’evolució de la COVID-19.

 

Les persones interessades en proposar itineraris i/o vies es poden posar en contacte amb la secció via email donaalpinapenedes@cep.cat

Comparteix-ho ! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.