DAP – Turronada 2022

TURRONADA 2022

Informació general

Aquesta no és una sortida guiada, els/les participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions meteorològiques amb les quals es trobaran, han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència per al bon desenvolupament de l’activitat. 

Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat. 

La Turronada és una activitat anual que ens agrada fer a la secció per donar per finalitzat l’any. Amb l’excusa que ve Nadal, ens agrada celebrar-ho dalt d’alguna agulla de Montserrat, bevent cava i menjant turrons! Un dia per escalar amb bona companyia i muntar una mica de xou entre totes. 

La idea és crear diverses cordades i escalar agulles que estiguin pròximes per poder-nos veure un cop dalt del cim. Per aquesta raó hem escollit la Regió de les Magdalenes. Us proposem també una llista de vies per escalar.

A totes aquelles escaladores que es vulguin apuntar, només cal escollir una via, una cordada. Inscriure’s aquí sota i enviar-nos un mail per dir-nos qui sou i quina via fareu.

També organitzarem un grupet de caminada per aquelles qui no vulguin escalar! Ens ho comuniqueu per mail a donaalpinapenedes@cep.cat i muntem el grupet!

Logística

La sortida es realitzarà en cotxes particulars. Es crearà un grup de WhatsApp per tal d’organitzar les places en els diferents vehicles disponibles, posar en comú les necessitats, els itineraris de la sortida i resoldre les incidències que es presentin. També es realitzarà un grup de whatsapp per poder facilitar informació i documents als/les participants. 

Es tracta d’una sortida d’escalada i cal estar en possessió de la llicència federativa, mínim en modalitat C.

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altra de diferent depenent de la meteorologia o del nombre de participants. S’informarà amb la màxima antelació possible als/les participants de les possibles modificacions. 

 

Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició!!

 

Animeu-vos i a escalar!!

Comparteix-ho ! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.