ESQUÍ DE MUNTANYA-Pallars Sobirà-Gerdar

Per la segona sortida del cicle d’esquí de muntanya del CEP, anirem fins al Pallars Sobirà per tal de fer dissabte el cim de Els Tres Puis de 2.821m i diumenge del cim del Cap del Muntanyó d’Arreu 2.630m, condicionat a la meterologia i condicions del terreny.

Dissabte 04. Els Tres Puis de 2.821m (+1300m)

Fet el desplaçament fins al Pallars, deixariem els cotxes al revolt seguent al refugi del Gerdar amb l’intenció de remuntar la Vall de Cabanes. Les condicons de la neu seran clau per veure si hem de carregar els esquis o bé ja ens els podem calçar. Pujarem fins a travessar l’Estany Negre de Cabanes i des d’aquest punt enfilar una coma fins el cim de Els Tres Puis de 2.821m.

Diumenge 05. Cap del Muntanyó d’Arreu de 2.630m (+1000m)

Sortint des del Port de la Bonaigua farem l’ascensió del Cap del Muntanyó d’Arreu de 2630m, des d’on tindrem unes privilegiades vistes sobre la zona dels llacs de Baciver, Pudó i Gabarrea.

Allotjament, inscripcions i altre informació

L’allotjament serà al refugi del Gerdar, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) cal portar, sac prim o llençol, el refugi disposa de mantes.

Desplaçament i punt de trobada

La sortida es realitzarà en cotxes particulars, cal passar el divendres abans pel local del CEP per tal d’optimitzar les places en els diferents vehicles disponibles.

El punt de trobada dissabte al matí serà a la benzinera Penedès. L’hora de trobada a les 05:30h puntualment.

Seguretat i requeriments

Per la seguretat de tots els participants, es obligatori:

– Portar i saber utilitzar DVA, pala i sonda.

– Portar i saber utilitzar el material de seguretat personal com són els grampons i el piolet.
– Es obligatòria la llicència federativa en modalitat D de l’any 2023, o altre assegurança que cobreixi l’activitat d’esquí de muntanya.

– Valorar que la condició física personal sigui adequada a les exigències de la sortida.

– Qualsevol incompliment dels punts anteriors serà motiu per part de les persones que guien la sortida de demanar l’abandonament de l’activitat per tal de no perjudicar el grup.

– Cada participant inscrit a la sortida subscriu i accepta els punts descrits.

– Es crearà un grup de WhatsApp entre els participants per la gestió, àpats i comunicació de la sortida. Així mateix, els participants accepten cedir les imatges generades durant l’activitat per compartir entre el grup i que el CEP les pugui utilitzar per la difusió de l’entitat a les XXSS habituals.

Inscripció i terminis

Període d’inscripcions per als socis/es del CEP: del 23 de gener al 1 de febrer

Preu socis/es del CEP: 43€

Període d’inscripcions per als NO socis/es del CEP: del 30 de gener al 1 de febrer

Preu NO socis/es del CEP: 50€

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.