ESQUÍ DE MUNTANYA – Pic de Montardo 2833m. (Val d’Aran)

La quarta sortida de la temporada del CEP ens portarà de nou cap a la Val d’Aran.

  • Dissabte 6 d’abril

Sortida de Vilafranca a les 11h del matí, direcció a Arties. Un cop allà amb el cotxe arribem al pàrquing de Pontet de Rius 1.647 m, a les 16.00h. sortirem des de el parquing seguint el GR11 -18 fins travessar la presa del llac Restanca i arribar al refugi 2.010 m. On es podrà gaudir d’un descans merescut o fer algun itinerari voluntari.

  • Diumenge 7 d’abril

Encarem direcció Est, seguint de nou el GR, arribarem al Estanh deth Cap Deth Port 2.229m, seguirem pujant cap al circ de la Restanca fins arribar al coll de crestada Güellacrestada (2.475 m.) entrant així a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigües tortes i Estany de Sant Maurici. Deixem el GR i ataquem per la cara Nord fins arribar al coll del Montardo, fins arribar al cim de 2.833m. El descens es seguirà el mateix itinerari.

Allotjament, inscripcions i altre informació

L’allotjament serà al refugi de la Restanca, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) cal portar, sac prim o llençol, el refugi disposa de mantes.

La sortida es realitzarà en cotxes particulars. El punt de trobada dissabte a les 11:00 del matí a la benzinera Penedès.

Cal portar-se el dinar de dissabte i també el dinar diumenge.

Per la seguretat de tots els participants, cal que tothom porti casc, DVA, pala i sonda, sense descuidar el material de seguretat personal com són els grampons i el piolet.
Cal obligatòriament, estar en possessió de la llicència federativa de l’any en curs 2019.

El preu inclou, règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) al refugi.
El preu pels NO SOCIS es de 52€ i el preu pels SOCIS es de 47€.
Les places estan limitades a 8 participants, en preferència als socis/es de l’entitat.
El període d’inscripció pels SOCIS és del 20 de març fins al 2 d’abril del 2019 i els no socis del 27 de març al 2 d’abril.

Per més informació podeu contactar a l’adreça de correu: esqui@cep.cat

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.